Iridodiagnostic


Iridodiagnosticul mai este numit si Iriodologie

Mai multe detalii


 Reprezinta o ramura a medicinei alternative care poate diagnostica diversele afectiuni si stadii ale unei boli prin intermediul citirii anumitor semne din interiorul irisului.
Irisul poate fi considerat o harta a intregului corp, deoarece semnaleaza aparitia unor tulburari la nivelul functionarii normale a organismului. Semnele nu sunt vizibile cu ochiul liber, insa iridologia reuseste sa le vizualizeze cu ajutorul unor aparate speciale.
La inceput, iridodiagnosticul era dat de medic, care se folosea de o lupa pentru a observa neregulile din organism care erau semnalate de iris.
Medicina moderna insa a introdus metoda computerizata. O camera digitala fotografiaza irisul, iar datele pe care le ofera respectiva fotografie sunt interpretate de un calculator, programat in asa fel incat sa nu dea gres.
Semnele "citite" si interpretate de iridologie sunt legate de culoarea, forma, textura si relieful irisului, la care se adauga anumite pete, depozite sau cavitati aparute in structura acestuia ca semn al imbolnavirii organismului. 

Cautare afectiune

Adresa: Aleea Valea Rosie nr. 4, bl. M4 ap. 46 parter, sector 6
Program de Lucru: Luni, Marti, Miercuri, Joi si Vineri: 16:00 - 19:00

Sambata, Duminica: 14:00 - 17:00

Telefon: 0755.242.049
Facebook Share Facebook dr. Puric
Aceste date au fost introduse astazi 13.01.2020