Biorezonanta magnetica:

Este o metoda de diagnostic si terapie care utilizeaza un aparat, un instrument sensibil la biorezonanta magnetica a campului energetic uman. Printr-un sistem de senzori vibratia emisa de campul energetic uman este transmisa la aparat, care o prelucreaza cu ajutorul calculatorului si a unui soft specializat, face interpretarea, emite un diagnostic, propune cel mai adecvat tratament. Este capabil de corectie energetica de precizie (Meta Terapie) si poate produce remedii homeopatice. Este foarte eficient in diagnostic, tratament si profilaxie.

Programul ne permite investigarea si analizarea tuturor organelor, tesuturilor si celulelor:

Structura tuturor organelor, structura celulara, inclusiv prezenta microorganismelor - bacterii, virusuri, fungi, helminti (viermi). Odata testele completate, se poate face un test de compatibilitate cu medicatia pe care tocmai o foloseste pacientul, sau selectarea remediilor in functie de schimbarile pe care urmeaza sa le produca acele remedii in organismul pacientului (alopate, homeopate, fitoterapeutice, suplimente nutritive).

Face testarea sangelui, a urinei si testarea alergolocica, fara a fi necesara prelevarea de probe biologice.
Depisteaza afectiunile in stadiu initial de evolutie.

Bioterapia:

Este metoda mea principala si cea mai draga.
Campul energetic uman sau aura omului este oglinda starii sale fizice si spirituale. Dragostea, ura, bucuria sau necazul, suferinta de orice fel se reflecta aici. Actionand cu tehnici specifice putem depista distorsiunile sau blocajele de camp energetic si le putem dizolva, refacand armonia aurei. Dupa un numar de sedinte de bioenergie care variaza de la o persoana la alta, campul energetic devine dominant asupra corpului fizic transferand acestuia din starea sa de armonie si echilibru. Este schimbarea de care avem nevoie pentru a redobandi armonia si odata cu ea sanatatea.

Marea majoritate a afectiunilor poate fi abordata prin aport energetic, se pot evita unele interventii chirurgicale, de exemplu in cazul litiazelor biliare calculii pot fi evacuati fara a leza colecistul, a unor litiaze renale, a unor formatiuni chistice divers localizate (pe vezica urinara, pe ovare, la sani, etc.). Din ulcerul gastric sau duodenal ramane doar un vis urat. Se pot aborda afectiuni "pe viata" (astm, anghina pectorala, sterilitatea, etc.), sau poate fi scurtata mult convalescenta (in cazul fracturilor, etc).

Cu ajutorul bioenergiei se poate obtine controlul obisnuintelor (fumatul), dar in primul rand se obtine ARMONIA an lipsa careia organismul nostru sufera cumplit.


Reiki:

Este o tehnica de relaxare si reducere a stresului, care permite oricui sa patrunda antr-o sursa nelimitata de energie vitala pentru a imbunatati starea de sanatate si a creste calitatea vietii.

Cuvantul Rei asa cum este folosit in Reiki intr-o interpretare de acuratete inseamna cunoasterea superioara a constiintei spirituale. Ki este forta vitala. Este energia nonfizica, animatoare a tuturor vietatilor. Atata timp cat o fiinta este vie, are forta vitala care circula prin ea si care o cuprinde; cand moare aceasta forta se indeparteaza. Atunci cand forta ta vitala este scazuta, sau daca exista o restrictie in curgerea sa, vei deveni mult mai vulnerabil(a) la imbolnaviri. Atunci cand forta vitala are un nivel ridicat si curge liber prin organism, esti mult mai putin expus(a) la imbolnaviri.


AcasaAcasa

Cautare afectiune

Adresa: Aleea Valea Rosie nr. 4, bl. M4 ap. 46 parter, sector 6
Program de Lucru: Luni, Marti, Miercuri, Joi si Vineri: 16:00 - 19:00

Sambata, Duminica: 14:00 - 17:00

Telefon: 0755.242.049
Facebook Share Facebook dr. Puric
Aceste date au fost introduse astazi 13.01.2020