Acupunctura cosmetica


Acupunctura cosmetica

Mai multe detalii


Acupunctura cosmetica este o terapie efectiva, ne-chirurgicala a semnelor de imbatranire ale tenului. Se bazeaza, pe principiile Medicinei Traditionale Chineze , care presupune inteparea cu ace sterile foarte fine (0.14-0.18 mm) in pielea fetei. Insertia superficiala a acelor va stimula circulatia sangelui in tesuturile pielii fetei, precum si secretia de colagen. Acesta va umple ridurile si cutele fetei in mod natural, va da fermitate tenului transformand totul intr-un aspect stralucitor, sanatos si mai ales adevarat al fetei. .


Beneficiile acupuncturii cosmetice:

* promovarea circulatiei sanguine si limfatice, pentru a oxigena pielea si a-i reda aspectul sanatos;
* rehidratarea straturilor exterioare ale pielii;
* stimuleaza productia de elastina si4 proteine de colagen, pentru a ameliora sau elimina ridurile fine;
* imbunatateste tonusul muscular;
* amelioreaza cicatricile si pungile de sub ochi;
* amelioreaza aspectul cicatricilor;
* imbunatateste echilibrul hormonal pentru a reduce acnea;
* promoveaza exfolierea si regenerarea celulara;
* micsoreaza porii si reda stralucirea ochilor;
* nu doar ca veti arata mai tanar, dar va veti si simti mai tanar;In ce consta tratamentul?

In conformitate cu Jurnalul International de Acupunctura care raporta la nivelul anului 1996 rezultatele unui studiu clinic, din 300 de cazuri studiate care au beneficiat de tratament Acupunctura Cosmetica, 98% a avut bune rezultate ca urmare a unei singure serii de tratament. (o serie de tratament este alcatuita de 10-12 sedinte pe parcursul a 4-6 saptamani). Este important de remarcat ca aceasta nu este o procedura chirurgicala si in consecinta nu necesita perioade de recuperare postoperatorii.

Raspunsul la tratament variaza de la pacient la pacient si depinde de stilul de viata si de varsta. Rezultate vizibile si remanente sunt notabile dupa 6-7 sedinte de tratament din cursul unei serii. Tratamentul de mentinere poate fi necesar unul la fiecare trei luni, o data pe luna sau pe an, functie de stilul de viata si de ingrijirea personala de zi cu zi a tenului a fiecarui pacient.

Tonifierea Tenului

Tonifierea tenului este un tratament cu masca, specifica pacientului. Masca contine doar componente naturale, cum are fi ginseng, ceai verde, vitamina C bogata in anti-oxidanti, radacina de licorice si alte plante. Acest tratament este sinergetic cu cel de acupunctura cosmetica. Masca cu plante medicinale detoxifiaza, curata, hraneste si calmeaza pielea, care capata suplete, stralucire si prospetime. In plus, se indeparteaza urmele de inflamare a pielii sensibile.

Tonifierea tenului este un tratament extraordinar, pentru toate tipurile de piele. Tratamentul de tonifiere a tenului se incheie cu acupresura si masaj facial cu crema cu extras de placenta. Tratamentele regulate de tonifiere a tenului confera fetii tinerete si prospetime.

Cautare afectiune

Adresa: Aleea Valea Rosie nr. 4, bl. M4 ap. 46 parter, sector 6
Program de Lucru: Luni, Marti, Miercuri, Joi si Vineri: 16:00 - 19:00

Sambata, Duminica: 14:00 - 17:00

Telefon: 0755.242.049
Facebook Share Facebook dr. Puric
Aceste date au fost introduse astazi 13.01.2020